Kan jag pausa månadsabonnemanget – vad händer med mina filmer?
Emma Nilsson avatar
Skrivet av Emma Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Avbryter du en prenumeration, förblir prenumerationen aktiv fram till slutet av perioden. Automatisk förnyelse kommer då att inaktiveras men den nuvarande prenumeration återbetalas inte. Se till att ladda ned dina filmer innan du pausar. När du sedan väljer att komma tillbaka som kund, inom 1 år, så finns dina tidigare sparade filmer kvar på ditt konto. Efter 1 år av inaktivt abonnemang så raderas de ur vår databas, utan möjlighet för oss att återskapa.