Tränare
Hur skapar jag en tränarprofil i Ridesum?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ladda ner Ridesum gratis i App Store eller Google Play. Klicka på ”Registrera här” längst ner på första sidan och välj ”Jag är tränare/expert”. Fyll i namn, e-post och ett lösenord. Sedan laddar du upp ett foto på dig själv och fyller i distrikt, ort, kompetenser och pris för ett 45 min digitalt pass (inkl. moms). Ryttare kan hitta din profil genom att söka på namn, distrikt och kompetens. Du kan alltid uppdatera dina uppgifter i din profil. Vi rekommenderar också att du presenterar dig i sammanfattningen samt lägger till prislista. Vill du ha hjälp med att skapa din profil? Maila hello@ridesum.se