Tränare
Checklista innan första passet i Ridesum (som tränare/expert)
Checklista innan första passet i Ridesum (som tränare/expert)
Mateusz Dziurla avatar
Skrivet av Mateusz Dziurla
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1. Du behöver en stationär dator, laptop eller läsplatta med webbkamera och mikrofon (antingen inbyggd eller separat).

2. Kontrollera att du har en bra bredbandsuppkoppling (minimum 300 kb/sekund per streaming).

3. Kontrollera att du använder en kompatibel webbläsare. (Se Tekniska krav.)

4. Se också till att du tillåter webbläsaren att använda datorns kamera och mikrofon. Det brukar komma upp en pop-up som frågar om du vill göra detta. Alternativt gå in på datorns systeminställningar.

5. Stäng andra program som kan vilja använda din kamera (t.ex. Skype)

6. Om du fortfarande har problem, kontakt vår kundsupport via chatten på denna webbsida eller på e-post: hello@ridesum.se eller facebook.com/ridesum så hjälper vi dig.