Vad har ni för krav på tränare och experter?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Både licensierade och icke licensierade ridtränare är välkomna i Ridesum. Vi vet att det finns många mycket kunniga och erfarna tränare som inte har licens. Ryttare kan dock välja att söka på enbart t.ex. ”Hoppning B-tränare”. Du kan tydliggöra din utbildning och erfarenhet i sammanfattningen i din profil. Det är viktigt att tränare/experter som är med i Ridesum följer våra Användarvillkor där vi tydliggör vilka regler vi har.