Vad kostar det att vara med i Ridesum?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I dagsläget kostar inte något att vara med i Ridesum, varken för tränare/expert eller ryttare.

Vi erbjuder ryttarpremium – där du som ryttare kan använda vår digitala träning och spela in dina digitala träningar. Ryttarpremium finns i tre olika paket; Basic, Plus och Pro. Läs mer här.

Priset för tränarens coachning hittar du i tränarens profil. Du betalar för passet till tränaren med en betalningsmetod som passar er båda. Du kan också välja att betala din träning direkt via Ridesum. Då skickar tränaren fakturan till dig och du betalar med ett klick, smidigt och säkert. (Mer information kommer snart)