Feedback
Hur ger jag som tränare/expert feedback på film?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om ryttaren har efterfrågat feedback på en film loggar du in via dator eller surfplatta på ridesum.se (klicka på ”Login tränare” i översta högra hörnet). Logga in med samma uppgifter som i mobilappen. Välj den aktuella ryttaren och klicka på filmlänken. Då öppnas en ny ruta och du kan titta på filmen. Observera att ryttaren kan ha lösenordskyddat filmen och angett detta i ”Meddelande”. När du sett filmen klickar du på ”Skriv feedback”, skriver feedback och skickar till ryttaren.