Vilken utrustning behöver jag?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att komma igång som ryttare behövs en smartphone, sladdhörlurar och en ficka att stoppa telefonen i under träningen. Du som tränare behöver en dator eller läsplatta och gärna sladdhörlurar. För att träna digitalt live behöver både ryttare och tränare en bra internetuppkoppling. Att använda Ridesum ska vara enkelt och du behöver inte köpa en massa dyr utrustning. (Se gärna erbjudande om tillbehör, där hittar du utrustning som gör din träning enklare.)

Vi rekommenderar starkt sladdhörlurar och ej Airpods/motsvarande då dessa ej är anpassade för streaming under ridpass och därför kan göra att ljudkvalitén riskerar att bli dålig.