Vad behöver jag för utrustning som tränare/expert?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Som tränare/expert behöver du en smartphone och en dator eller läsplatta. I din smartphone har du mobilappen och hanterar din profil och bokningsförfrågningar. När du har accepterat ett pass och ska coacha digitalt eller skriva feedback på film gör du det via webbappen (se ”Log in tränare” högst upp på denna sida) i dator eller läsplatta, eftersom det ger en större bild och möjlighet att skriva feedback på tangentbord.