Träna digitalt själv (med EN telefon)
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1. Du behöver en smartphone med Ridesum-appen samt ett trådlöst bluetooth headset anpassat för ridsportens förutsättningar med lång räckvidd som du kan ha när du rider för att höra tränaren/experten. (Du väljer då ”Video och ljud” när du startar passet)

2. Prova gärna ditt trådlösa headset innan passet, genom att koppla ihop det med din smartphone via bluetooth. (Trådlöst headset måste ha lång räckvidd – se erbjudande under utrustning.)

3. Ett stativ som du kan ställa telefonen i medan du rider. Vi rekommenderar att du placerar stativet på ridbanans kortsida. (Läs mer under utrustning för erbjudande)

Notera: Vi rekommenderar ej Airpods/motsvarande då dessa ej är anpassade för streaming under ridpass och därför kan göra att ljudkvalitén riskerar att bli dålig.