Tekniska krav
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Mobilappen fungerar i de flesta moderna smartphones. Den kan fungera även med andra telefoner än vi rekommenderar, men då kan vi tyvärr inte garantera att funktionalitet och innehåll visas korrekt.

Vi rekommenderar användning av följande:

iPhone iOS 11 och senare versioner.

iPhone 6s Plus och senare versioner.

För Android: 4.4 och senare versioner.

Webbläsare för dator och läsplatta (används av tränaren vid coachning):

Chrome version 28+, Safari version 11+, Firefox version 22+. Internet Explorer eller Microsoft Edge ska inte användas då det inte stödjer streaming.

Notera: Vi rekommenderar starkt sladdhörlurar och ej Airpods/motsvarande då dessa ej är anpassade för streaming under ridpass och därför kan göra att ljudkvalitén riskerar att bli dålig.