Träna digitalt med medhjälpare som filmar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1. Du som ryttare behöver en smartphone med Ridesum-appen samt headset som du kan ha när du rider för att höra tränaren/experten. (Du väljer då ”Enbart ljud” när du startar passet)

2. Filmaren behöver också en smartphone med Ridesum-appen. Det kan vara skönt för filmaren att sätta telefonen i ett stativ så man slipper hålla den (läs mer under utrustning för erbjudande). Filmaren loggar in på ryttarens Ridesum-konto och startar samma pass. Vid ”Välj läge” väljer filmaren ”Video och ljud”.

Om filmaren vill lyssna på coachningen rekommenderas starkt sladdhörlurar och ej Airpods/motsvarande då dessa ej är anpassade för streaming under ridpass och därför kan göra att ljudkvalitén riskerar att bli dålig.