Hur coachar jag som tränare/expert via streaming?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ska ni ska träna digitalt loggar du in via dator eller surfplatta på ridesum.se (klicka på ”Login tränare” i översta högra hörnet). Logga in med e-post och lösenord (samma som mobilappen). Välj det aktuella passet och klicka på ”Starta pass”. Under passet kan du löpande skriva feedback i rutan bredvid streamingen och skicka till ryttaren efteråt. Ryttaren får feedbacken när du skickat den. Feedbacken är inte synlig för någon annan.